• slide4
  • slide2
  • slide3
  • slide1

Demonstraties en clinics op evenementen en bij bedrijven

sanderjonenkunststootBent u op zoek naar een originele, actieve en leuke invulling voor uw bedrijfsuitje of -training? Dan bent u bij Sander Jonen aan het juiste adres!

Sander Jonen verzorgt demonstraties op beurzen en evenementen en clinics voor bedrijven. Hij toont daarbij figuren uit het kunststoten en andere ‘trickshots’. Zo kan hij geblindeerd afstoten, de bal over een aantal glazen water die op het biljartlaken geplaatst zijn stoten of de bal om mensen heen stoten die op de biljarttafel liggen. Er is ook de mogelijkheid voor mensen om zelf bepaalde stoten uit te proberen of een korte les te krijgen in biljart artistiek.

De demonstraties van Sander Jonen vinden alleen plaats op locatie. Een biljarttafel kan ook op de werkvloer of in de bedrijfskantine geplaatst worden. Hij geeft bovendien shows op beurzen en evenementen, waarmee hij publiek naar de beursstand kan lokken met spectaculaire actie aan de biljarttafel.

Een clinic van Sander Jonen is meer dan een speelse demonstratie van het biljart artistiek. Er zijn grote raakvlakken met de topsport en het bedrijfsleven die Sander Jonen aan de hand van bepaalde thema’s benadrukt. Hij doet dat volgens het zogenoemde 3E-model: educatie, entertainment en empowerment. De demonstratie is informatief (educatie), bevat spannende en boeiende staaltjes topsport aan de biljarttafel (entertainment) en kan de deelnemers motiveren en in beweging brengen (empowerment). Een bedrijfsactiviteit die vermakelijk is, goed voor de teambuilding en doorgetrokken kan worden naar het bedrijfsleven.

Nieuwsgierig? button-rood-telefoonbel of mail Sander voor meer informatie of als u hem wilt boeken natuurlijk.